Proglašenje sportaša Grada Zagreba 2017.

29. studeni 2017.

Sportski savez Grada Zagreba i ove će godine organizirati tradicionalno proglašenje sportaša Zagreba na adventskoj pozornici na Trgu bana Josipa Jelačića.

Proglašenje najboljih sportašica i sportaša, najbolje posade, najbolje muške i ženske ekipe, dodjela Trofeja za životno djelo te drugih priznanja, na programu su u ponedjeljak, 11.12. u 19:00 sati.

Dvoje zagrebačkih sportskih velikana – Janica i Ivica Kostelić – primit će Posebno priznanje za izniman doprinos zagrebačkom sportu.

Na pozornicu će izaći i zagrebačke sportske nade – mladi sportaši koji su ove godine osvajali medalje na najvećim svjetskim i europskim natjecanjima.

Dodatni sportski pečat ovoj priredbi dat će Zaprešić Boysi popularnim navijačkim hitovima, sportaši će potpisivati kalendare SSGZ-a, a uz to će se sportski fanovi moći fotografirati sa svojim sportskim idolima.

Vjerujemo da će se i ovoga puta ispred adventske pozornice okupiti veliki broj zaljubljenika u sport, kako bi još jednom zapljeskali najboljim sportašicama i sportašima našega grada, te se družili s njima u veseloj blagdanskoj atmosferi.