Dupla kruna odbojkašica i odbojkaša HAOK Mladost

Foto: HAOK Mladost/Facebook

Odbojkašice zagrebačke Mladosti nakon Kupa osvojile i Prvenstvo Hrvatske

Infarktna je bila četvrta utakmica finalne serije između gradskih rivalki, igračica HAOK Mladost i OK Dinamo. Mladostašice su u utakmicu ušle s psihološkom prednošću jer su imale vodstvo 2-1 u dvobojima finalne serije. Utakmica u pet setova, nakon 124 minute, pripala je aktualnim prvakinjama, odbojkašicama Mladosti, koje su pobijedile sa 3:2 (19:25, 20:25, 25:20, 25:12, 15:11). Nevjerojatna dominacija, dvostruka kruna i ove sezone, sedmi naslov prvakinja za redom, ukupno devetnaesti za ekipu iz Doma odbojke!

Više o utakmici dostupno je na poveznici.

Dupla kruna i za seniore Mladosti

Nakon što su večer ranije njihove klupske kolegice obranile naslov prvakinja Hrvatske u gostima kod Dinama, slavivši u četvrtom susretu u pet setova, isti uspjeh, usred Osijeka, napravili su i odbojkaši Mladosti. I njima je trebalo pet setova da u dramatičnoj utakmici slome otpor odlične Murse, kojoj su i lani na istom terenu uzeli naslov. No, tada je serija trajala pet utakmica, a sada su Mladostašima četiri bile dovoljne za 22. naslov prvaka Hrvatske!

Više o utakmici dostupno na poveznici.

Vodstvo Sportskog saveza Grada Zagreba uputilo je čestitku igračicama i igračima Mladosti, kao i Upravi kluba:

"Drage Mladostašice,
Dragi Mladostaši, 
Dragi Miro,
Dragi Darko, 

Iskrene čestitke svim igračicama i igračima, stručnim stožerima kao i Vama u Upravi kluba na osvajanju naslova prvaka Hrvatske u obje konkurencije! 

Pred nepuna dva mjeseca kada su cure i dečki osvojili Hrvatski kup, izvjesno je bilo da mogu i do duple krune, a to su svojim izvedbama u finalnoj seriji PH to i ostvarili. 

Također, bez podrške i kvalitetnog vođenja kluba teško da bi to uspjeli!

Stoga Vam svima još jednom čestitamo! 

Predsjednik Vjekoslav Šafranić i glavna tajnica Suzana Šop sa Stručnom službom Sportskog saveza Grada Zagreba