Odmorko – ljeto 2024.

Školski sportski savez Grada Zagreba tijekom ljetnog odmora učenika organizira program Odmorko – ljeto 2024. Program će se provoditi radnim danima od 24. lipnja do 30. kolovoza 2024. godine uz stručni i pedagoški nadzor.

U čenici će u okviru programa moći slobodno plivati na bazenima: Jelkovec, Utrina, Svetice, ŠRC Šalata, PVC Mladost, Iver i Zimskom plivalište Mladost. Osim plivališta, Savez je pripremio i igraonice: tenis (igra i usavršavanje), atletika, squash, odbojka na pijesku, rukomet na pijesku, triatlon, stolni tenis, ragbi, sportsko penjanje i orijentacijsko trčanje.

Također, u sklopu programa Odmorko – ljeto organizirat će se i program Zgombaonica na 6 lokacija: OŠ JELKOVEC, OŠ MARIJE JURIĆ ZAGORKE, OŠ GUSTAVA KRKLECA, ŠRC SVETICE, OŠ IVER te OŠ KRALJA TOMISLAVA. 

Prijave za aktivnosti sportskog penjanja, usavršavanja tenisa, orijentacijskog trčanja i Zgombaonice ostvaruju preko organizatorove mrežne stranice.

U sklopu programa Odmorko – ljeto 2024. provodi se i program Hrvatskog školskog sportskog saveza – Sportski praznici.

Program će se odvijati na 7 lokacija u gradu Zagrebu: OŠ RUDEŠ, OŠ MALEŠNICA, OŠ IZIDORA KRŠNJAVOGA, OŠ HRVATSKI LESKOVAC, OŠ ALOJZIJA STEPINCA, OŠ ODRA I OŠ JURE KAŠTELANA. 

Prijave za Sportske praznike obavljaju se preko mrežne stranice Hrvatskog školskog sportskog saveza.

Sudjelovanje u aktivnostima je besplatno uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Zagreb. Upute za izradu iskaznica nalaze se na sljedećoj poveznici.

V iše informacija možete pronaći na mrežnoj stranici www.odmorko.hr i facebook stranici Odmorko te na INTERAKTIVNOJ KARTI.

Z a sva dodatna pitanja možete nazvati na broj 4816 340 ili pisati na info@odmorko.hr.