Održana tematska sjednica Upravnog odbora Sportskog saveza Grada Zagreba

U utorak, 16. travnja 2024., održana je tematska sjednica Upravnog odbora Sportskog saveza Grada Zagreba, a raspravljalo se o izradi Prijedloga Plana sredstava za sufinanciranje programa javnih potreba u sportu Grada Zagreba za 2024. godinu.

Prvi puta se na nekoj sjednici Upravnog odbora, o najvažnijem dokumentu vezanom uz program javnih potreba, raspravljalo u proširenom izdanju, a nazočni su bili i predstavnici Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade kao i ustanove Upravljanje sportskim objektima. 

Uz vodeće ljude Sportskog saveza Grada, predsjednika Vjekoslava Šafranića i dopredsjednika Marka Jakopovića, sjednici su prisustvovali sljedeći članovi Upravnog odbora: Klaudija Bubalo, Damir Vujić, Miro Pavlović, Perica Bukić, Goran Leko, Miše Kutleša, Petar Turković i Mario Dokmanić. Nazočna su bila i sva tri člana Nadzornog odbora: predsjednik Romeo Vrečko te Hrvoje Balen i Branko Peašinović

Stručnu službu SSGZ-a predvodila je glavna tajnica Suzana Šop sa suradnicima: Zvonimirom Morovićem, zamjenikom glavne tajnice, Janjom Ricov, pomoćnicom glavne tajnice za financije i Tončijem Anzulovićem, voditeljem usavršavanja i nadzora stručnog rada.

Ispred Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade u raspravi je sudjelovala zamjenica pročelnika Kristina Singer, dok su ispred ustanove Upravljanje sportskim objektima nazočni bili ravnatelj Kosta Kostanjević i predsjednik Upravnog vijeća Goran Đulić.