Sportski savez Grada Zagreba organizirao predstavljanje obrazovnog programa Policijske škole 'Josip Jović' za zanimanje policajka/policajac

Sportski savez Grada Zagreba  

Sportski savez Grada Zagreba za svoje saveze i klubove organizirao je predstavljanje obrazovnog programa Policijske škole 'Josip Jović' za zanimanje policajka/policajac. Dualna karijera, međutim, bila je osobito pritom u fokusu uglednih predavača iz MUP-a/Policijske akademije „Prvi hrvatski redarstvenik“: Josipa Ćelića, načelnika Policijske akademije „Prvi hrvatski redarstvenik“, Marija Culeja, voditelja Službe za policijski trening, Helene Jelinek Mareljić, voditeljice Službe za nakladničko-književnu djelatnost i Muzej policije, te Marija Bošnjaka, načelnika Policijske škole „Josip Jović“. 

U vrlo ugodnome ozračju domaćina predsjednika SSGZ-a Vjekoslava Šafranića, glavne tajnice Suzane Šop te Marija Dokmanića, člana Upravnog odbora, istaknuto je da je ovo nastavak suradnje između Sportskog saveza Grada Zagreba i Policijske akademije „Prvi hrvatski redarstvenik“, sada u vidu mogućnosti da naši sportaši ubuduće ostvaruju dualnu karijeru – i kao vrhunski sportaši, i kao vrhunski policajci. Pritom nesmetano i ne zapostavljajući nijedno od toga. 

Uvaženi predavači izvijestili su zainteresiranu sportsku javnost o kondicijama pod kojima se ostvaruju obrazovni programi, načinima i uvjetima školovanja, „tipu života“ u školi i njezinu profiliranju za sve polaznike te, što je valjda i najvažnije, o modusima kako ne zapostaviti jednu na račun druge karijere.

Sve o programu „Postani policajka/policajac! Budi zakon!“ zainteresirani mogu doznati više u ovdje priloženim materijalima, na internetskim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske - Natječaj za upis učenika u III. razred Policijske škole "Josip Jović" za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka u 2024./2025. godini - 5. travnja 2024. (gov.hr)

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske - Natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2024./2025. godini - 5. travnja 2024. (gov.hr)
te YouTube:

Prilog Veličina
Plakati.pdf 13.61 MB