Glavna tajnica inicirala sastanak predstavnika gradskih sportskih saveza koji svoje programe provode na Jarunu

Glavna tajnica Sportskog saveza Grada Zagreba Suzana Šop sazvala je sastanak predstavnika gradskih sportskih saveza koji svoje programe provode na Jarunu u srijedu, 10. travnja 2024., u 11 satu (zgrada Biro regate, 1. kat, soba za sastanke). Za sastanak je pritom predložila sljedeće teme:

  • korištenje sportskih objekata na Jarunu za saveze i klubove koji su u PJP-u 2024.,
  • zajedničko korištenje prostorija unutar objekata na Jarunu – trenutna problematika (zajednički prostori, teretana i ostalo),
  • kontejneri za triatlonce – mogućnost pronalaženja odgovarajućeg rješenja u budućnosti (planovi),
  • status sportova koji u 2024. neće moći provoditi svoje programe na Jarunu kao ranijih godina,
  • prostorno-programska studija održivog razvoja RSC Jarun – informacija o statusu i fazi provođenja ove studije (planovi).

Po završetku sastanka Glavna tajnica predložila je obilazak objekata s predstavnicima saveza/klubova i predstavnicima ustanove Upravljanje sportskim objektima te Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade.

Zainteresirani korisnici objekata RŠC Jarun popisani u tablici, koju smo dobili od ustanove Upravljanje sportskim objektima i koja je dostupna u ovome privitku, kao i oni kojih u njoj nema poput Jet-skija, svoju nazočnost s navođenjem pravnog subjekta, imena i prezimena te funkcije u pravnom subjektu trebali bi potvrdite do ponedjeljka, 8. travnja 2024., na e-mail  mkoren@zgsport.hr.

Privitak
Prilog Veličina
RSC-JARUN-korisnici.xls 30 KB